30 Haziran 2013 Pazar

Armağan ZENGİN- ...Yeni Bir Hayat ... (#DirenTürkiye)

Adım Gibi Armağan Olsun bu Ülke Bu İnsanlara.. Evet güzel Türkiyem; Tam 1 ay oldu.. Tam
30 gün doldu.. Bitmedi ve bitmeyecek.. Neden? Bu insanlar ne istiyor (ya da ne istemiyor)? -Düşündünüz mü? Bazıları var içlerinde daha ne istediğini bilmiyor. Ama mutlu ve huzurlu. Kahrolsun ''Bağzı Şeyler'' Yaşasın Apolitizm ! 

Bi düşünelim 30-31 Mayıs 2013 tarihinde neler oldu veya öncesinde neler vardı.. İnsanlar ne istiyordu? ( Park, Yeşil, Huzur, Çocuklar, Uçurtma, Piknik ve En önemlisi İnsan Hak'kını.. ve niceleri.. ) Çok mu şey istediler peki? Yine bi düşünelim..
10 yıldır iktidarda olan bi parti ve ilk 4 senesi mükemmel işlerle oluşan bir AKP ve ekip çalışması.. Sol Sağ diye düşünmeyi bırak; Hak isteyip Hak vermemek bize yakışmaz. Helal Olsun ( O İlk 4 Seneye ) Peki Ya Sonra.. Sonra N'oldu biliyor musunuz? Sonra tatlı gelen bir şey çıktı ortaya; ''PARA'' yani bana göre bi (Kağıt Parçası).. Bir tek bu ekibe değil; Tüm başa gelenlere ''PARA'' tatlı geldi. Şeytana uymamaları elde mi? Sonuçta bu Yatlar,Katlar,Arabalar,Motorlar,Vapurlar, Gemicikler...! Ne ile elde edilir bi söylesenize? N'oldu söyleyemediniz mi? Hımm tmm nyse anldm bn :s :s
Her neyse konumuzdan şaşmayalım efendiler.. Bu halk ne istedi? Bu Halk şunu istedi: -Ey Başbakanım! bi iki dk 'nı ayır da bizi dinle, Lütfen!
-10 Yıldır bizim sayemizde o koltuktasın çıtımız dahi çıkmadı. Bekledik Sabrettik!
-10 Yıldır Zengin oldun; Zengin ettin çıtımız dahi çıkmadı. Bekledik Sabrettik!
-10 Yıldır Doktor Avukat Öğretmen Asker bırakmadın. Çıtımız dahi çıkmadı Sabrettik!
-10 Yıldır Hukuk sende; Asker sende; Güç sende; Para sende; Din sende; İman sende; Irk sende; Vatan Sende; İnsanlar sende; Sadece SEN 'de.. Her Şey Sende! Bizde peki? -Bizde Yoooook. Canın Sağolsun Başbakanım.. Yine Bekledik!
- Ve daha nice şeyler oldu Bekledik Sabrettik.. Ama son olayımız: Gezi Parkı. İnsanlar; Sustu,Bekledi ama artık SABIR EDEMEDİ ! Bir haykırış yükseldi YETEEEEEER ! Bu haykırış neydi söyliyim size hemen.. **Başbakanım, 10 Yıldır hep istediğin oldu tamam eyvallah ama Yeter; Bir kere de BİZİM istediğimiz olsun, Lütfen!
Peki ya ne istediler?
Para mı? AVM mi? Gemi mi Gemicik mi? Köşk mü? Hotel mi? Rant mı? Torpil mi? NE İSTEDİLER? 
Sadece 1 Park istediler. Şimdi ve Geleceğimiz için 1 Park istediler. ''GEZİ PARKI'nı bize ver; Sonra al tüm Paralar Yatlar Katlar senin olsun umrumuzda değil'' dediler.
                                               ...
1 Ay sanki 1 Asır geçti.. Ama kıyamete dek; Unutulmayacak Belli ki! ''Bunlar/Çapulcu/Marjinal/Provakatör/Dengesiz/Mahluk/.. gibi dışlayıcı edilen lafların hepsini sineye çeken ve cevabını sadece Bu Foto'larda Anlatan Bir Türk Halkı.'' İşte Fotoğraflar ile geçen Koskoca Bir Zaman.. (Fotoğraflardan sonra anlattığım; O Son Kısım (En Değerli Gerçeklik)  


















































''İnsanlar Hayalleri için Yaşamalı.. Ne de haklıymışsın Deniz Gezmiş..''

Ve.. Bugün 30 Haziran 2013.. Tam 1 ay oldu.. Tam 30 gün doldu.. 

En son'a ayırdım sizi Ey Güzel Evlatlar..


-Mustafa Cömert

-Ethem Sarısülük

-Mehmet Ayvalıtaş

-Mustafa Sarı

-İrfan Tuna

Allah'ım size Cennet'teki en güzel yeri bahşetsin inşallah..

Ve sen Tek Katil.. Sen kendini iyi biliyorsun.. Tek bir cümlen ile bu ülke sana daha çok bağlanacaktı, daha çok benimseyip kollayacaktı seni. Sen ise Ülkeyi ''Bayram'' havasına değil; ''Yas'' havasına soktun.. Sen bir KATİL'sin! Ve şunu bil ki; '' Korkmuyorum, Korkmuyoruz Senden '' !!!

 ''Bu 4 güzel insan; senin Kibirine ve Taht Sevgine karşı YENİLDİ!'' Mutlusundur artık Sayın Başbakanım.. Unutma; Bu dünya Tek kullanımlık Geçici, Öbür dünya Kalıcı ve Gerçek.. Sizin ve artık Sizi desteyekleyen herkes için çok üzülüyorum. Yazık...

Ve gel gelelim M.Kemal Atatürk'e.. Boş yere Koskoca Vatan'ı Gençlere bırakmamış.. Değerini yeniden çok çok anladık Ata'm.. Allah bize güç kuvvet verdikçe; İzindeyiz.. Şerefimiz Üzerine Sana Söz Veririz!

Artık başka bir hayat var önümüzde.. Yep''Yeni Bir Hayat''.. 

Alpay ne güzel söylemiş..
Ethem ve Mustafa: ''Tamam tamam, Ben yenildim Siz yendiniz.. Ama Biz Kazandık; Siz Kaybettiniz'' !  ... #DirenGeziParki / #DirenTürkiye ...  Umarım Bu Video 'yu ve Yazımı beğenirsiniz.. Tüm Vatan Şehitlerimiz İçin :




Armağan ZENGİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder